Login for faster access to the best deals. Click here if you don't have an account.

PROMOSI STICKER PALING MURAH Business

4 weeks ago Services Selangor   36 views

0.0 star

Location: Selangor

PROMOSI STICKER MURAH

.

Wahhhh!! Biar Betul?? Ye sis.. Betul!! Promosi yg Terbaek pernah kita buat ! Jimat kaw2 u olls ! Serius ! Dijamin termurah di Malaysia tau !

.

Nak tahu ape yg bestnya Promosi ni ?

.

.

Semestinya PALING BEST sebab harga RUNTUH kami bagi ! X caya boleh PM kami.

.

.

Lagi pun uols, sepanjang bulan Ramadan ni mesti uols terima tempahan cookies raya dan cake kan?

Mesti uols nak tampal sticker kat balang cookies atau kotak cake uols betul tak?

Sticker adalah salah satu cara uols nak promote bisnes uols.

.

.

Bab design uolls jgn risau.. kiteorg boleh design yg sgt cute, elegant & eksklusif.. senang cite mesti melting gituu..

.

.

Kami dah print lebih 1 juta sticker sebulan. InshaAllah kompem sis puas hati..

.

.

Untuk sebarang pertanyaan atau membuat tempahan, boleh terus whatsapp admin dgn klik link ni --->

http://www.wasap.my/60196166990

http://www.wasap.my/60196166990

http://www.wasap.my/60196166990

.

"PERCETAKAN SEMAKIN MUDAH BILA ANDA BERSAMA KAMI"

#stickermurah #stickerproduct #stickerproduk #labelproduct #labelbotol #stickerkahwin #stickercantik #stickercute #stickercomel #sticker #pelekat #stickerkuihraya #stickerbalang #stickercake #stickerfrozenfood #stickerbangi #stickerkajang #malaysia #stickermurahsangat #mirrorkotesticker #waterproofsticker #mattesticker #glossysticker #roundsticker #squaresticker #customdiecutsticker


 
Note: You must be logged in to post a review.