Login for faster access to the best deals. Click here if you don't have an account.



MedicalCard mampu milik Personal Ad

1 week ago Services Negeri Sembilan   25 views
  • medicalcard-mampu-milik-big-0
  • medicalcard-mampu-milik-big-1
  • medicalcard-mampu-milik-big-2
  • medicalcard-mampu-milik-big-3
  • medicalcard-mampu-milik-big-4

0.0 star


Masalah : Bayar Medical Card Mahal Setiap bulan dengan berbagai komitment yang lain?
.
.
Saya ada penyelesaiannya. Mudah jer!
.
.
.
Solusi : Pilih VIP Membership Card (VMC)

Sebab :
1. Coverage Satu Juta Satu Penyakit
2. Health Screening setiap tahun
3. Overseas coverage 1 Million USD
4. Premium Rendah (umur 50 tahun - RM159 sahaja)
5. Sudah 21 tahun berada di pasaran

Yang paling best boleh jana income passive, lifetime (sepanjang hayat) tanpa terseksa macam agent insuran. Kerja mudah, hanya Refer and Earn. Tak perlu nak maintain apa-apa. Anda lah boss, sebab anda sendiri yang tentukan masa anda.

Kerjaya paling sesuai untuk orang-orang yang bekerja. Setiap bulan ada 2 cabang income akan masuk ke dalam akaun anda. Satu dari kerja hakiki, satu lagi sebagai Advisor VMC. Best! Masa tu anda boleh ubah kehidupan anda.

Income dapat, Protection pun dapat!

Boleh lebih bersedekah
Boleh naikkan ekonomi keluarga.
Hati lebih gembira dan ceria.

Klick link di bawah untuk maklumat lanjut :

https://VmcTheBestBiz.wasap.my

https://VmcTheBestBiz.wasap.my

https://VmcTheBestBiz.wasap.my

Additional Details

Business Address Melaka

 

This ad has no reviews yet. Be the first to leave a review.


Untitled Document

Back to Top