Login for faster access to the best deals. Click here if you don't have an account.



BENGKEL KETUK & CAT KERETA Personal Ad

4 days ago Vehicles Selangor   116 views

RM --

  • img
  • img
  • img
  • img
  • img

0.0 star

Location: Selangor
Price: RM -- Negotiable

NAK KAMI BANTU ‘ADJUSTKAN’ WARNA KERETA YANG SESUAIDENGAN BAJET ANDA?

 

Hah! Biar betul...

 

Yup! Kalau anda pilih kami, kami akan bantu andasesuaikan warna pilihan dengan bajet yang anda ada.

 

Macam mana tu?

 

Kami ada pelbagai ‘ranking’ untuk segala jenis topping,material dan juga kualiti cat. Dari yang biasa2 sehingga LUAR BIASA!

 

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Apa yang menarik bila deal dengan kami?

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

1.Custom made WARNA - Anda bolehadjust warna nak terang sikit atau nak gelap sikit. Kalau nak warna pelik2 punkami boleh buat.

 

2.Custom made TOPPING - Mana yang ada bajet lebih tu,anda boleh request untuk letak extra pearl, extra crystal atau pun brillianteffect. Harga lain2 ye bagi setiap topping.

 

3.Kualiti CLEARCOAT - Anda bolehpilih nak clearcoat Medium atau High Solid. Apa yang pastinya, harga berbezabagi jenis clearcoat & kualiti ya!

 

4.FREE Consultation - Anda bolehtanya ranking harga yang kami sediakan mengikut bajet yang ada walaupun belumtime gaji. Pastu anda nak hantar bila-bila pun boleh.

 

5.Penggunaan OVEN berteknologitinggi - Kami bukan guna bilik cat ye. Kami gunakan Industrial Ovenberteknologi tinggi yang lengkap dengan Heater & juga Filter. Jadi hasilkerja akan lebih halus & shining.

 

6. Kawasan penyimpanan yang SELAMAT - Kami tidak parkingkereta anda di luar kawasan kedai. Kami akan simpan kereta anda di dalamkawasan berpagar & berkunci.

 

Ok cantik. Jadi macam mana nak deal harga ni?

 

Ala senang je. Anda Call/WhatsApp je nombor kat bawah ni.Nanti kami akan bagi FREE Consultation kepada anda!

 

www.wasap.my/60104007150/FREEConsultation

www.wasap.my/60104007150/FREEConsultation

www.wasap.my/60104007150/FREEConsultation

 

Kalau warna yang saya minat tu tak de dalam senarai ni macammana ye?

 

JANGAN RISAU. Kami mempunyai lebih 350++ kod warna yangboleh anda pilih.

 

FUHH!! Menarik kan? Jangan tunggu lagi. Cepat-cepat rogerkami.

 

Sila layari laman Facebook atau Instagram kami(mnzautoworldsdnbhd) untuk dapatkan pelbagai info, aktiviti serta andaberpeluang untuk memenangi pelbagai hadiah menarik!

 

#teammnz #mnzautoworld #yourtrustedautomotivepartner #carmix#aoto #glasurit #aikka #nippon #alesco

Additional Details

Brand MNZ
Made Local
Business Address NO 69 JALAN PSK 9, PUSAT PERDAGANGAN SERI KEMBANGAN
Website/Url www.mnzautoworld.com

 
Note: You must be logged in to post a review.

Untitled Document

Back to Top